Johnston Vidal Projects
William_Short_Photography_DMCS_Albright_190_1_2_fused.jpg

Albright

This Westside project in the Palisades was designed by Environmental Design Studio. We used bluestone throughout, black basalt tile in the pool and a dark PebbleFina pool finish.

William_Short_Photography_DMCS_Albright_190_1_2_fused.jpg
William_Short_Photography_Albright_2_036.jpg
William_Short_Photography_Albright_2_052.jpg
William_Short_Photography_DMCS_Albright_091.jpg
William_Short_Photography_DMCS_Albright_103.jpg
William_Short_Photography_Albright_2_010.jpg
William_Short_Photography_DMCS_Albright_309.jpg
William_Short_Photography_DMCS_Albright_424_25_26_27_28_29_30_fused.jpg
William_Short_Photography_Albright_2_023.jpg
William_Short_Photography_Albright_2_007.jpg
William_Short_Photography_Albright_2_019.jpg